Trouwkasteel Huis de Voorst

Omschrijving:

Landgoed "Huis De Voorst" kent qua bruiloften & trouwen een unieke combinatie: de huwelijksvoltrekking, kerkelijke inzegening, receptie, diner en het feest kunnen allemaal in het landpaleis/kasteel plaatsvinden. Alles onder een dak zonder enige stress of verhuizing. De gemoedelijke sfeer en de warme uitstraling van het interieur geven een zeer persoonlijke ambiance. "Huis De Voorst" heeft diverse sfeervolle zalen, zoals de Koningskamer met zijn open haard en uitzicht op de achtertuinen.

De Gravinnenkamer met Franse deuren welke een uitzicht en toegang geven tot de Engelse landschapstuinen, de stijlvolle bibliotheek met bar, de klassieke en smaakvol ingerichte Henry Purcell zaal met zijn talloze wandspiegels en tafelkaarsen en bijvoorbeeld de prachtige Van Albemarle Bar in de gewelvenkelder met zijn lindegroene kleuren welke u het gevoel geeft in een oud-Engelse apotheek te vertoeven. Bij mooi weer kan het gezelschap ook gebruik maken van de prachtige Engelse landschapstuin met het prieel, waar dikwijls de bruidstaart wordt aangesneden of de kerkelijke inzegening plaatsvindt. Achter het huis ligt een door struiken omsloten priv tuin waar bij mooi weer uw diner kan plaatsvinden.

Door de aaneenkoppeling van sfeervolle zalen, waarin de gasten een binding met 'vroeger' voelen, wordt ieder feest een actieve aangelegenheid, omdat iedereen van kamer naar kamer kan rouleren. De huwelijksceremonie en het trouwen is een uiterst smaakvolle maar ook emotionele en persoonlijke gebeurtenis, omdat de Gemeente Lochem, waaronder Eefde ressorteert, uitstekende trouwambtenaren heeft, welke een zeer persoonlijke benadering kennen.
Ook andere party's, zoals jubilea, verjaardagsfeesten e.d. worden op het landgoed/kasteel gevierd. De Chef-kok van Ashford Party & Event Catering, ons huiscateringbedrijf, zorgt voor een perfecte, maar vooral persoonlijke culinaire invulling van JULLIE dag.

Foto's:

trouwkasteel huisdevoorst 1 trouwkasteel huisdevoorst 2 trouwkasteel huisdevoorst 3 trouwkasteel huisdevoorst 4

Adres en contact:

Huis de Voorst
Binnenweg 10
7211 MA Eefde
Telefoon: +31 (0)575 - 545454

website: www.huisdevoorst.nl
Email: info@huisdevoorst.nl


Print deze pagina | | Vorige pagina | Bookmark and Share

Kasteel Huis de Voorst

Plattegrond:


Grotere kaart weergeven