Trouwkasteel Ter Horst

Omschrijving:

Trouwen in een prachtig Kasteel of een romantische Kapel. Elkaar het Ja- woord geven in onze mooie klassieke trouwzaal uit 1557 of onze gerestaureerde unieke kapel daterend 1792. Jullie romantische bruidsreportage, een gezellige receptie of het aansnijden van de bruidstaart; De mooiste dag in jullie leven wordt bij Kasteel en Landgoed ter Horst mogelijk gemaakt.

Burgerlijk & Kerkelijk Huwelijk
Zowel het officiele burgerlijke huwelijk als ook kerkelijke inzegeningen zijn bij ons mogelijk. Vele paren zijn jullie al voorgegaan. Onze enthousiaste gastvrouw zal jullie huwelijk en de gasten begeleiden. Elke woensdag van 17.00 uur tot 18.30 uur zijn jullie van harte welkom op Kasteel ter Horst om de trouwzaal, de kapel en de rest van onze fantastische locatie vrijblijvend te bezichtigen. Voor een afwijkend tijdstip, vooraf graag even contact met ons opnemen.


In onze prachtige klassieke trouwzaal uit 1557, kunnen jullie de liefde voor elkaar officieel laten bezegelen. Dit wordt gedaan door een ambtenaar van de burgerlijke stand van de gemeente Apeldoorn.

De romantische trouwzaal is gelegen in het sfeervolle kasteel. Via de brug, met optioneel een rode loper, betreden jullie het kasteel om in de trouwkamer elkaar het jawoord te geven.

De sierlijke wijnkleurige trouwzaal met de stijlvolle zandstenen schouw, biedt plaats aan 50 gasten. Deze is op verzoek uit te breiden tot 70. Onze enthousiaste gastvrouw begeleid jullie ceremonie en de gasten.

Bellen blazen of bloemblaadjes strooien mag. Helaas geen confetti of rijst. Om jullie mooiste dag compleet te maken, zijn eventuele extra wensen natuurlijk altijd bespreekbaar.

Foto's:

trouwkasteel terhorst 1 trouwkasteel terhorst 2 trouwkasteel terhorst 3 trouwkasteel terhorst 4

Adres en contact:

Wapen kasteel Ter Horst

Kasteel Ter Horst
Hoofdweg 74
7371 AK Loenen (GLD)
Telefoon: +31 (0)55 - 505 1888

website: www.kasteelterhorst.nl
Email: info@kasteelterhorst.nl

 


Print deze pagina | | Vorige pagina | Bookmark and Share

Kasteel Ter Horst

Plattegrond:


Grotere kaart weergeven