Trouwkasteel Borg Piloersema

Omschrijving:

De borg Piloersema is zeer geschikt voor het houden van vergaderingen, seminars en het geven van recepties, feesten, partijen tot ca. 120 personen, diners tot ca. 50 en buffetten tot ca. 80 personen. U kunt overnachten in een van de vijf erfgoedlogieskamers.

Wilt u bij ons het weekend doorbrengen of een vakantie, dan bent u eveneens van harte welkom.

Per april 2005 is de Piloersemaborg opgenomen in de Exploitatiemaatschappij 'Het Schathuis' BV, gevestigd te Winsum, met als eigenaren Dick Soek, chef-kok van restaurant 'Schathoes Verhildersum' te Leens en Jane Leusink. Samen met zijn vrouw Hilda en hun kinderen Julia en Joris woont Dick Soek op de bovenverdieping van het voorhuis van de borg. Hilda Soek is verantwoordelijk voor de hotel- en vergaderaccommodatie. Jane Leusink houdt zich bezig met financiƫn, administratie en het bedrijf-op-schrift.

De keukenactiviteiten vinden voor een groot gedeelte plaats vanuit de keuken van restaurant Schathoes Verhildersum. De bereidingen van diners, menu's, bittergarnituren en high tea's krijgen hun finishing touch in de keuken van de Piloersemaborg.

Evenals bij het Schathoes zullen de producten voor de Piloersemaborg zo veel mogelijk afkomstig 'uit de buurt' zijn, alles vers, 'van het seizoen' en ambachtelijk bereid is immers ons uitgangspunt.

U kiest, in overleg met de keuken, voor een bepaalde samenstelling van uw diner/buffet. het uiteindelijk resultaat kan dus ook verrassend zijn.

De borg Piloersema is gedeeltelijk geschikt voor rolstoelgebruikers.

Foto's:

trouwkasteel piloersema 1 trouwkasteel piloersema 2 trouwkasteel piloersema 3 trouwkasteel piloersema 4

Adres en contact:

Borg Piloersema
Sietse Veldstraweg 25
9833 TA Den Ham (bij Aduard)
Telefoon: +31 (0)50 - 403 13 62

website: www.piloersema.nl
Email: info@piloersema.nl


Print deze pagina | | Vorige pagina | Bookmark and Share

Kasteel Huis de Voorst

Plattegrond:


Grotere kaart weergeven