Trouwkasteel ter Worm

Omschrijving:

In de Rococotuin van Hotel Kasteel TerWorm is de Oranjerie gelegen, alwaar uw wettelijk huwelijk voltrokken kan worden. In de Oranjerie zijn 40 zitplaatsen aanwezig.

Na afloop van uw huwelijksvoltrekking kunt u een romantisch programma samenstellen op het Kasteel. Wij kunnen voor u een champagnetoast met bruidstaart verzorgen, een uitgebreide High Tea, een gezellige borrel en / of een luxe diner in een aparte ruimte. Dit alles is mogelijk voor een gezelschap tot 40 personen. Indien u graag in het weekend een diner met een groot gezelschap wenst te reserveren, is dit mogelijk, mits de reservering in combinatie met een afname van enkele hotelkamers gebeurt.

Het organiseren van een huwelijk is geen alledaagse bezigheid. Wij helpen u daarom graag een eindje op weg. Bekijkt u rustig de diverse mogelijkheden om uw huwelijksdag op ons kasteel te vieren!

Of het nu gaat om alleen het burgerlijk huwelijk in de Oranjerie of een bruiloft van A tot Z: wij staan tot uw beschikking. Op Kasteel TerWorm en bij het naastgelegen Van der Valk Hotel Heerlen is bijna alles mogelijk. Laat u zich inspireren, dan helpen wij u graag met het organiseren van uw huwelijk.

Wij hopen u spoedig te mogen ontvangen op Kasteel TerWorm, om samen met u uw ideale bruiloft te bespreken!

Foto's:

Terworm 1 Terworm 2 Terworm 3 Terworm 4

Adres en contact:

Hotel Restaurant Kasteel TerWorm
Terworm 5
6411 RV Heerlen
Telefoon: +31 (0)45 - 400 11 11
Faxnummer: +31 (0)45 - 400 11 22

website: www.terworm.nl
Email: info@terworm.valk.nl


Print deze pagina | | Vorige pagina | Bookmark and Share

Kasteel Heerlen

Plattegrond:


Grotere kaart weergeven